Drueolieolie ernæringsmæssige oplysninger

På samme måde som mange andre plantebaserede olier kan druemusolie – ekstraheret af druemusfrø – give dig flere sundhedsmæssige fordele, når du indtager det i anbefalede mængder. Academy of Nutrition and Dietetics bemærker, at drueolie har et moderat højt røgpunkt, hvilket gør det til et glimrende valg til stegning og sauteing. Og den er rig på kolesterolsænkende flerumættede fedtstoffer. Fordi drueolie er højt i kalorier, kan det dog føre til vægtforøgelse, hvis den spises i overskud.

Calorie Overvejelser

Druefrøolie indeholder 40 kalorier pr. Teskefuld. Dette kalorieindhold svarer til andre plantebaserede olier, såsom olivenolie, canola og jordnøddeolier. Publikationen “Dietary Guidelines for Americans, 2010” foreslår at forbruge 6 teskefulde olier dagligt, når man følger en 2.000-kalorie måltidsplan og 7 teskefulde olier om dagen, når de spiser en 2500-kalorie diæt.

Fedtindhold

At være en fed, drueolie indeholder ikke noget protein eller kulhydrater – herunder sukker. En teskefuld druemusolie giver 4,5 gram af totalt fedt. Størstedelen af ​​fedt i druemusolie eller 3,9 gram er poly- og monoumættede fedtstoffer. Kun 0,4 gram fedt i 1 tsk druemusolie er fra mættede fedtsyrer.

Omega-6 fedtstoffer

De overvejende flerumættede fedtsyrer, der findes i drueolie, er omega-6 fedtsyrer, ifølge en undersøgelse fra 2009 i “International Journal of Food Sciences and Nutrition.” Omega-6 fedtsyrer, essentielle i din kost, fordi din krop ikke kan gøre dem , Spille en rolle i hjernefunktion, normal vækst og udvikling, hud- og hårvækst, knoglesundhed, metabolisme og reproduktion, ifølge University of Maryland Medical Center. Den samme kilde bemærker, at nogle omega-6 fedtsyrer fremmer betændelse. Men en 2013-undersøgelse i “International Journal of Food Sciences and Nutrition” viste, at druemusolie synes at forbedre inflammation og insulinresistens hos overvægtige og overvægtige kvinder.

Vitamin E Perks

Druefrøolie er en fremragende kilde til E-vitamin, en antioxidant, der hjælper med at forhindre celleskader i din krop og styrker dit immunsystem. En teskefuld druemusolie indeholder 1,3 mg vitamin E. Den anbefalede kosttilskud eller RDA for E-vitamin er 15 mg daglig for voksne mænd og kvinder, ifølge Institute of Medicine.