Fingerplacering, når du tager en basketball

Konkurrencen i basketball begynder med at lære at placere dine hænder korrekt på bolden før optagelse. Korrekt fingerplacering er afgørende for nøjagtighed og kan hjælpe dig med at blive en konsekvent scorer. Den mest konventionelle måde at skyde en basketball på er at bruge et one-handed set shot. Skønt navnet på skuddet kan foreslå andet, er begge hænder involveret i et enhånds set skud.

Shooting Hand

Din skydehånd er for de fleste mennesker din dominerende hånd: Din skydehånd skal være din højre hånd, hvis du har højre hånd. Skydehånden gør hovedparten af ​​arbejdet med at skyde en basketball og er placeret bag og lidt under bolden. Hver finger, fra spidserne ned til ca. den anden ledd, skal komme i kontakt med bolden, når man går i skud. Sørg for, at tommelfingeren stadig er indstillet relativt tæt på pegefingeren. Det skal ikke pege sidelæns. Din håndflade behøver ikke at røre bolden. Bolden skal ligge let på toppen af ​​dine fingre. Dit håndled skal drejes bagud for at holde bolden op. Når du holder bolden, skal dine indeks og midterfingre være lige foran dit ansigt.

Guiding Hand

Vejledende hånd er for de fleste mennesker deres ikke-dominerende hånd. Den førende hånd kører let bolden på sin side. Dens rolle er at stabilere bolden, mens du går gennem skydebevægelsen med din skydehånd. Alle fem fingre skal gøre blid kontakt med kuglens side. Hold fingrene spredt på bolden i en moderat afstand. Sæt ikke din tommelfinger rundt på bagsiden af ​​basketballen. Når du holder bolden, skal du ikke kunne se bagsiden af ​​din styrende hånd, men snarere dens profil.

Optagelsesbevægelse

Når dine hænder er korrekt placeret på basketballen, kan du deltage i din skydebevægelse. Din vejledning skal på ingen måde påvirke skuddet. Det giver kun dig mulighed for at frigive bolden i en lige linje. Mens en ordentlig basketballoptagelse involverer hele kroppen, snyder din skydehånd simpelthen fremad ved at bøje håndleddet. Dine fingre skubber bolden i luften under håndledets bevægelse. Langfingeren skal være den sidste finger til at røre bolden, da den frigives for at hjælpe med at anvende backspin. I sidste ende skal du bestemme, om denne teknik føles rigtig for dig og passer til din skyde stil.

layups

Layouts betragtes teknisk set som en slags basketballskud, og fingerplacering spiller en vigtig rolle i effektiviteten af ​​en layup. I modsætning til et one-handed set skudt, er en layup lavet med den ene hånd, der bobler bolden fra nedenunder. Når du kører mod kurven, strækker din skydearm opad og dit håndled stikker baglæns for at forblive parallelt med jorden. På denne måde forbliver basketballen i din hånd. Bolden ruller derefter ud af dine fingerspidser, når du lægger bolden i kurven eller mod bagpladen.