Fødevarer, der forhindrer fordøjelsen af ​​syntroid

Synthroid er navnet mærke for levothyroxin natrium, en medicin anvendes til lav skjoldbruskkirtel funktion eller hypothyroidism. Det kan også bruges til at forhindre forekomsten af ​​gødninger. Det tolereres godt af de fleste individer, da kroppen producerer den naturlige version af dette hormon, men der er fødevarer og medicin, som forstyrrer Synthroid og skjoldbruskkirtelfunktionen generelt.

Tager synthroid

Det er kritisk, at du tager Synthroid mindst 30 minutter til en time før du spiser, ifølge Synthroid’s officielle hjemmeside. Faktisk anbefaler virksomheden at tage pillen i den nøjagtige dosis, som lægen har ordineret med et fuldt glas vand for at sikre den bedste absorption.

Brassica Familiegrøntsager

Ifølge Kvinders hjemmeside kan broccoli, blomkål, kål, spire og rutabaga interferere med skjoldbruskkirtlen. Syntroid absorption kan igen også påvirkes kritisk, når disse fødevarer spises regelmæssigt. Ifølge David Williams, M.D., en kliniker og forsker, udgør den rå form af disse grøntsager den største skade for skjoldbruskkirtlen.

Soja

De med skjoldbruskkirtlen og som tager Synthroid bør undgå soja og sojabønneprodukter, ifølge US Army Medical Department. Sojamad er goitrogen, hvilket betyder at de undertrykker skjoldbruskkirtelhormoner. Hvis du bruger Synthroid, er det vigtigt at huske, at soja kan påvirke dets absorption.

Kostfibre

For meget fibre i din kost betyder, at Synthroid måske ikke absorberes så effektivt, og niveauerne i din krop bliver reduceret. De nationale institutter for sundhed siger, at overskydende fiber hæmmer absorptionen af ​​denne syntetiske medicin. Fiber findes kun i planter, så nødder, bælgfrugter, frugt, grøntsager og korn indeholder det. Nogle meget højt fiber fødevarer omfatter fuld hvede brød og kogte sorte bønner eller linser.

Valnødder, ferskner og jordbær er andre fødevarer at undgå, mens de er på Synthroid. Du kan absorbere mindre af den egentlige medicin, hvis du spiser valnødder, og du bør undgå bomuldsfrø, som typisk bruges som gødning til planter eller spædbarns sojabønner, rapporterer Synthroid’s officielle hjemmeside.

Andre fødevarer