Fødevarer, der indeholder chlor

Klor du får gennem din kost er hovedsagelig i form af chlorid, hvoraf de fleste kommer fra mængden af ​​salt eller natriumchlorid, du spiser. Fordi folk ofte får for meget salt, får de normalt masser af chlorid for at imødekomme deres krops behov. Du har brug for klorid til dannelse af fordøjelsessafter i maven og opretholdelse af den korrekte balance af væsker i din krop. Det tilstrækkelige indtagsniveau for voksne er 2.000 mg pr. Dag.

Frugt og grønt

Klorid findes naturligt i nogle grøntsager, herunder tomater, selleri, oliven, salat og tang. Det findes også i mange dåse grøntsager på grund af salt tilsat for at bevare dem. For eksempel kan dåseærter have så meget som 510 mg chlorid pr. Portion, men den samme mængde friske ærter har kun ca. 8 milligram. Kun fem oliven konserveret i saltlage kan give 3000 milligramchlorid, og to tørrede figner har 170 milligram. Andre end nogle tørrede frugter har de fleste frugter en tendens til kun at indeholde små mængder chlorid. Men nogle rå frugter og grøntsager kan have spor af klor på dem på grund af at blive vasket i en klorblegemiddelopløsning til sanering, ifølge Oklahoma State University. De vaskes i vand, efter at de er blevet saniteret, så niveauerne skal være meget lave. Du ville være i stand til at smage store mængder klor på dine produkter, før de blev farlige.

Kød, Fjerkræ og Fisk og skaldyr

I USA køles fjerkræ ofte i en klorvandstank for at hjælpe med at desinficere det og begrænse risikoen for salmonella. Kloren bliver vasket af, så spor skal være minimal. Saltede kød, koldt stykker, hotdogs og andre forarbejdede kød er blandt de højeste kilder af chlorid i kosten. Rejer, tunfisk, jakobsmuslinger, kaldet laks, rå østers, muslinger, hummer, krabbe og torsk giver alle væsentlige mængder chlorid til din kost. Skinke, bacon, corned beef, orgelkød, salami og pølser er også højt i chlorid.

Mejeriprodukter

Mange mejeriprodukter giver i det mindste små mængder chlorid, men oste har tendens til at have mest chlorid. En servering af cheddar, der er lidt mindre end en ounce, giver 1,060 milligram, og den samme mængde Camembert har en kæmpe 2,320 milligram. Smør er også højt i chlorid, fordi det er krydret med salt.

Andre fødevarer

Mælkchokolade, karamel, jordnøddesmør, dåse, tomatesaus, mayonnaise, fransk dressing, tørret kokos, ristede og saltede jordnødder, røræg og mange bagværk er også kilder til klorid. For at minimere dit kloridindtag skal du kigge efter mad, der er lavt natriumindhold, fordi natrium og chlorid så ofte findes sammen i forarbejdede fødevarer.