Fødevarer indeholdende sucralose

Sucralose, som almindeligvis sælges under varemærket Splenda, er et kalorie- og carbfri alternativ til bordsukker. Sucralose er 600 gange sødere end sukker, men da det ikke har nogen virkning på blodsukker, er det nyttigt som sukker erstatning for mennesker, der har diabetes eller forsøger at klare deres vægt. Det er føjet til en række emballerede fødevarer og drikkevarer.

Kostdrik

Kost sodavand, aromatiseret iced te, mousserende vand, frugt-flavored vand og varm chokolade er eksempler på drikkevarer, der kan indeholde sucralose. Brugen af ​​Splenda reducerer mængden af ​​kalorier, sukker og kulhydrater, som disse drikkevarer indeholder sammenlignet med dem med almindeligt sukker. En 12 ounce dåse af almindelig sodavand indeholder ca. 150 kalorier og 40 gram sukker, mens en diæt sodavand fremstillet med Splenda ikke indeholder kalorier eller sukker.

Proteinpulver og Meal Replacements

Proteintilskud, såsom smoothies og shakes, tilberedninger til pulverform, og blandingsstænger til mad er ofte lavet med sucralose. Low-carb snack og måltid erstatning barer, drikke blandinger og drikkevarer bruger også Splenda, da det ikke indeholder nogen kulhydrater. Regelmæssigt bordsukker indeholder 4 gram kulhydrater pr. Teskefuld.

Sødte Krydderier

Krydderier mærket “lavt kalorieindhold” eller “sukkerfri” indeholder ofte tilsat sucralose for at give en kilde til sødme i stedet for sukker. Produkter som ahornsirup alternativer, salat dressinger, grill saucer, aromatiseret kaffesirup, frugt spred og syltetøj er eksempler på krydderier, der almindeligvis indeholder sucralose.

Mejeriprodukter

Frosne desserter, herunder lav-carb og ikke-sukker-tilsatte is og frosne yoghurt, ismadsandwich og nyhedsbjælker bruger ofte sucralose som sødemiddel. Tilsætningsstoffet kan findes i kølet mejeriprodukter, såsom fedtfri æggeblomme, lette smoothie-drikkevarer og smagsfulde yoghurt for at sænke mængden af ​​sukker og kalorier, som disse produkter indeholder.

Tyggegummi og Candy

Candies og tyggegummi bruger Splenda til at give et sukkerfrit, lavt kalorieindhold til den almindelige sort. Slik som gelébønner, hårde slik, åndemynte og strimler, chokolade og sliksprayer kan alle indeholde sucralose. Tyggegummi i både mynten og frugtsmakede sorter kan omfatte sucralose som sødemiddel.