High carb fødevarer og præ-træning

Før-træning måltider kan gøre eller bryde din kardiovaskulære eller modstand træning træning. At vælge den forkerte kolhydratføde vil ikke kun for tidligt øge dit blodsukker, men dit blodsukker vil skubbe endnu lavere end før du spiste. Dette betyder i sidste ende, at du ikke har tilstrækkelig energi til at brændstof en effektiv muskuløs eller aerob træning. Planlægning af din præ-træning måltid hjælper med at sikre, at du spiser den rigtige form for høj carb mad, der optimerer din træning.

Korn omfatter pasta, ris og brød. En stor hel hvede bagel lavet af fuld hvede mel har omkring 49 g kulhydrater og en stor alt-bagel – bagel med frøene på toppen – lavet med raffineret hvidt mel har 50 g kulhydrater. Selvom begge bagels indeholder næsten samme mængde kulhydrater, bør du spise hele hvede bagel før en træning, fordi den fordøjes meget langsommere i forhold til alt-bagel. Kolhydraterne i hele hvedeprodukter frigives langsomt i blodbanen, hvilket giver dig en stabil forsyning af energi i forhold til kulhydraterne og raffineret hvidt mel. Gem den raffinerede bagel til din post-workout måltid, når du vil have dit blodsukker til spike, så dine muskelceller optimalt kan genoprette den energi, du brugte.

Frugter er også højt i carbs. Men som med korn er der langsomt fordøjende frugter og hurtigt fordøjende frugter. Æbler, appelsiner og pærer er gode til at spise før dine træning, fordi de langsomt fordøjes. Et stort æble, appelsin eller pære har omkring 25 g kulhydrater. Lad banan, mango og ananas spise efter din træning, fordi disse frugter øger dit blodsukker for hurtigt, hvilket er skadeligt for træningen der kommer. En medium banan og 1 kop mango indeholder 28 g kulhydrater, mens 1 kop ananas har 20 g kulhydrater.

Hvis du ikke planlægger dine måltider forud for træningen på forhånd, vil du sandsynligvis gribe højt carb snacks som graham crackers, gelébønner eller pretzels. Den eneste gang du skal spise disse fødevarer før en træning er, hvis dit blodsukker er meget lavt, sådan mad vil øge dit blodsukker, så det er sikkert for dig at motionere. To store Graham Cracker-rektangler har 22 g kulhydrater, 20 stykker gelébønner har 20 g og 1 oz. Af pretzel snacks indeholder 24 g carbs. I stedet tag en Snickers-bar, fordi selvfølgelig ved næsten 35 g carb, hæver candy baren dit blodsukker.

Antallet af kulhydrater i en bestemt fødevare betyder noget, når du holder øje med procentdelen af ​​dine samlede daglige kalorier fra carbs, proteiner og fedtstoffer. Det er imidlertid mere vigtigt at forbruge langsomt fordøjende, højt kulhydratfødevarer før en træning, end det er at spise hurtigt fordøjende, højt kulhydratfødevarer. Det glykemiske indeks for fødevarer er et mål for effekten af ​​fødevaren på dit blodsukker. Fødevarer med et lavt glykæmisk indeks på 45 eller mindre har næppe indflydelse på dit blodsukker og er langsom fordøjelse. Fødevarer med et højt glykæmisk indeks på 70 eller derover får dit blodsukker til at spike og er hurtigt fordøjende. Vælg mad med et lavt glykæmisk indeks for at spise før dine træningstimer og tag en stor servering af højt glykæmiske indeksfødevarer til din post-workout måltid.

Korn

frugter

Snacks

Overvejelser