Hjemmelavet agility stige

Den fleksibilitetsstige er et af de mest almindelige og effektive værktøjer til udvikling af hurtighed, koordinering og hurtighed hos sportsfolk. Plus kan agility stigen laves hjemme i minutter og til minimal pris.

Fungere

Agility stiger er tynde stiger, der består af to side skinner med løbene kører mellem dem, der er placeret på jorden. En række øvelser kan køres med en agility stige og dens anvendelse er egnet til personer af enhver alder eller færdighedsniveau.

Dimensioner

De fleste agility stiger er 10 meter lange og kommer i 5 yard sektioner. Det er ikke ualmindeligt at finde ud af, at flere sektioner kan sammenføjes for at skabe stiger længere end 10 meter. Rungs er typisk adskilt 18 inches fra hinanden og skaber kasser, der er 20 inches brede. Sideskinner og rungs bør ikke være mere end 2 inches brede.

Materialer

Agility stiger kan skabes af en række forskellige materialer og til lave omkostninger. Et målebånd og kridt, maling eller tape er alt, hvad der er nødvendigt for en stige, der anvendes på en flad overflade. Hvis du laver stigen til brug på græs, græs eller anden ikke-flad overflade, reb, stof, træ eller andre tynde materialer, kan du bruge det. Der kræves en kniv, kniv eller sav til at skære materialerne til de nødvendige dimensioner.

Enkel konstruktion

Bestem længden af ​​sideskinnerne ved hjælp af målebåndet. Træk den første sideskinne ud til den ønskede dimension ved hjælp af kridt, maling eller tape. Placer den anden side skinne, der er lige i længden parallelt med først med 20 inches mellem dem. Brug hver 18. tommer kridt, maling eller bånd til at tegne ringene mellem de to sideskinner.

Kompleks konstruktion

Bestem længden af ​​sideskinnerne ved hjælp af målebåndet. Skær to dele af reb, stof eller andet materiale til den ønskede længde. Opret rungs ved at skære flere portioner af samme eller forskellige materiale i strimler på mindst 22 inches lang. Fastgør løbene til begge sidereskinner. Rope eller tøj kan knyttes rundt på sideskinnen. Hvis du bruger træ, plast eller andet materiale, skal du skære to slidser, væve siden ringen gennem de to slidser og glide ringen i korrekt position. Sideskinnerne skal være 20 tommer fra hinanden, så mindst 1 tommer rung kan fastgøres til sideskinnen i hver ende.

Afstanden mellem løbene må måske justeres, hvis stigen skal bruges af meget korte eller meget høje individer. Lyse eller kontrasterende farver hjælper enkeltpersoner med at se stigen lettere. At skabe eller placere stiger i forskellige formationer kan resultere i nye og mere komplekse øvelser og øvelser.

Variationer