Hvor effektiv løber der for at tabe sig?

Running kan hjælpe dig med at drukne ud distraktionerne af dagen. Snøre dine sko op, smut i dine øretelefoner og nyd dine yndlings melodier, når du brænder kalorier. Men på trods af denne øvelses evne til at rydde dit sind er det lige så dygtigt at binde din talje. Løb er en af ​​de mest effektive øvelser, du kan indarbejde i din træningsrutine, hvis du er fast besluttet på at tabe sig.

Oprettelse af et kalorisk underskud

Hvis du er ivrig efter at tabe sig, bør en af ​​dine første prioriteter blive bekendt med kalorier og mere specifikt kaloriforbrug. Dette udtryk, som resulterer i vægttab, beskriver tilstanden af ​​din krop ved brænding af flere kalorier end du har forbrugt i en bestemt periode. Selvom du reducerer dit kalorieindtag øger din evne til at nå et kalorieunderskud, øvelser, der brænder kalorier hurtigt, såsom løb, spiller en integreret rolle i denne fase.

Kører af kalorierne

At tabe et pund fedt i løbet af ugen, skal du gennemsnitlige et daglig kaloriforbrug på 500 kalorier. At tage et løb øger din evne til at nå og opretholde dette underskud, da en enkelt løb kan brænde hundredvis af kalorier. Statistikker fra Harvard Health Publications bemærker, at en 155 pund person brænder omkring 298 kalorier i løbet af en halv times kørsel ved 5 mph. Jo hurtigere du løber, jo hurtigere brænder du kalorier. Den samme person brænder omkring 372 kalorier i løbet af en 30 minutters kørsel ved 6 mph.

En kalorie-brændende leder

Når du overvejer forskellige øvelser, som du kan vedtage for at hjælpe dig med at tabe sig, er det svært at afvise at køre. Harvard Health Publications konstaterer, at afhængigt af din hastighed kan løbende forbrænde kalorier hurtigere end nogen anden form for motion. Organisationen rapporterer at kører ved 10 mph forbrænder kalorier i samme takt som cykling ved 20 mph, selv kører i et lidt langsommere tempo forbrænder kalorier hurtigere end svømning, hvilket er en effektiv kaloriebrænder i sig selv.

Forpligter sig til regelmæssige løb

Du behøver ikke at udfylde din træning med forskellige kardiovaskulære øvelser, hvis du ønsker at tabe sig. Fokus udelukkende på løb, takket være dens hurtige kalorieforbrænding, kan hjælpe dig med at kaste ekstra pund. Nøglen tillægger dog nok tid til denne øvelse. Fordi løb er en kraftig intensitetsaktivitet, behøver du ikke løbe så meget som du ville, hvis du udførte en moderat tempo, som f.eks. At gå på en ugentlig basis. Devote 150 minutter til at løbe i løbet af ugen kan være nok til at hjælpe dig med at tabe sig.