Hvor længe varer suboxonoptagelsen?

Suboxone, også kendt som buprenorphin, er et lægemiddel der anvendes til behandling af opioidafhængighed. Suboxone er kendt som en opioidagonist / antagonist, som virker for at forhindre abstinenssymptomer, når en person holder op med at tage opioide stoffer ved at fremkalde lignende effekter, bemærker MedlinePlus. På grund af det faktum, at Suboxone producerer lignende virkninger for opioider, og selvom det er foreskrevet at negere begyndelsen af ​​tilbagetrækningsvirkninger ved at standse opioidafhængighed, kan det også have egne abstinenssymptomer, hvis det stoppes.

Historie

Denne halvsyntetiske opiat blev oprindeligt markedsført som smertestillende i 1980’erne, ifølge Opioids.com. Suboxone er et mærke for buprenorphin, og det indeholder faktisk buprenorphin og naloxon. FDA godkendte Suboxone i oktober 2002 til brug som en højdosis sublinguel pille til behandling af opioidafhængighed, noterer sig Rapid Drug Detox hjemmeside. For nylig er buprenorphin blevet introduceret i Europa i form af et transdermalt plaster til behandling af kronisk smerte.

Brug i afhængighed

Suboxone bruges til at behandle afhængighed af opiater, der indeholder morfin, heroin, fentanyl, oxycodon, hydrocodon og oxymorphon. Denne form for narkotikamisbrug behandles som erstatningsterapi eller vedligeholdelsesbehandling, fordi et andet lægemiddel bruges til at kontrollere afhængigheden.

Drug Administration

Mest almindeligt er Suboxone taget som en sublingual tablet, som opløses under tungen, bemærker MedlinePlus. Disse tabletter tages normalt en gang om dagen og på samme tid hver dag. Doseringen øges eller formindskes normalt, indtil medicinen fungerer korrekt for den enkelte. Dette sker under ledelse af en læge.

Hvordan det virker

Agonistaspektet af Suboxone udøver dets virkninger på hjernen og nervesystemet ved at binde til opioidreceptorer, ligesom de andre opioide lægemidler gør. Suboxon har en meget høj affinitet for opioidreceptoren. Antagonistvirkningen har ingen virkning, medmindre en opioid injiceres, hvormed den blokerer sin virkning, noterer sig Rapid Drug Detox-webstedet.

Tilbagetrækning

Som de andre opioide lægemidler kan Suboxone forårsage afhængighed og tolerance bliver ofte et problem med daglig brug. Ca. tre dage efter at have stoppet denne medicin, er individer typisk meget syge, da de lider af tilbagetrækning sætter sig ind, noterer sig Rapid Drug Detox-hjemmesiden. Tilbagetrækningssymptomer kan omfatte alvorlig angst og depression, feber og sved, muskelkramper, søvnproblemer, diarré, ubehagelig mave og mavesmerter, kramper og dehydrering.

Tilbagetrækningsperioden for Suboxone-brugere varierer i længden afhængigt af flere faktorer, herunder mønsteret typisk brug og individuelle forskelle. Under en læges vejledning kan Suboxone gradvist aftages for at opveje tilbagetrækningsvirkningerne så meget som muligt. Der er dog stadig en tilbagetrækningstid, selv med den mildeste aftagende. De mest alvorlige abstinenssymptomer forekommer i løbet af den første uge efter seponering og reduceres gradvist i løbet af de følgende 2 til 5 uger.

Timing

Suboxone bør ikke seponeres, medmindre det er under tilsyn af en læge på grund af tilbagetrækningssymptomer, som hurtigt kan resultere. En læge vil kunne afgøre, hvornår og hvordan Suboxone skal stoppes.

Overvejelser