Hvor meget protein skal du spise dagligt?

Protein spiller flere roller i din krop end nogen af ​​de andre makronæringsstoffer. Det er ansvarlig for cellevækst og reparation, gør det muligt for dit immunsystem at bekæmpe infektion og virker som en forløber for flere hormoner. Din krop kan også kalde på protein til energi. Du skal spise nok protein til at opfylde dine behov for at holde dine kropsprocesser kørende. Du kan beregne dit protein har brug for to måder.

Den første og mere generelle måde at beregne proteinbehov på er baseret på hvor mange kalorier du spiser. Den nuværende anbefaling er, at 10 til 35 procent af dine kalorier skal komme fra protein. Hvis du følger standard 2000-kalorieindholdet, skal du forbruge 200 til 700 kalorier eller 50 til 175 gram protein pr. Dag.

En anden, mere specifik måde at beregne dine proteinbehov på er baseret på kropsvægt. Den nuværende henstilling er at forbruge 0,8 gram protein for hver kilogram eller 2,2 pund af kropsvægt. Ved hjælp af denne formel ville en 150 pund person skulle bruge ca. 55 gram protein, mens en 120 pund person ville have brug for 44 gram.

Hvor meget du spiser

Hvor meget du vejer