Hvor meget proteinpulver skal jeg drikke?

Proteinpulvere stammer fra forskellige kilder, såsom mælk, sojabønner og æg. Formålet med disse kosttilskud er at give dig en koncentreret proteinkilde for maksimal absorption og udnyttelse af din krop. Forbruger den korrekte mængde proteinpulver er kritisk, fordi for meget er potentielt farligt eller i det mindste ineffektivt. Som med ethvert supplement, skal du kontakte din læge, før du prøver det.

Generel sundhed

En undersøgelse fra 2008, der blev offentliggjort i “Ernæring og Metabolisme”, tog et kig på, hvordan protein shakes påvirker muskelmasse og fedt tab i overvægtige emner. 12-ugersundersøgelsen viste, at to proteinskakninger pr. Dag hjalp deltagerne til at miste mere kropsfedt og opretholde mere magert muskelmasse end deltagere, der ikke spiste daglig proteinrystelser. Mængden af ​​proteinpulver, der blev forbrugt i denne undersøgelse, var 20 g pr. Dag fordelt ligeligt mellem de to ryster. Shakes blev forbruget en gang før morgenmad og en gang før middag.

Fysisk aktive personer

Hvis du træner regelmæssigt, kan du drage fordel af en øget mængde protein i din kost, det er her proteinpulver kan hjælpe. Ifølge Debra Wein fra National Strength and Conditioning Association, kan både udholdenhed og muskel træning atleter drage fordel af en 30 g til 40 g protein shake straks efter hver daglig træning. Dette protein hjælper med at fremme proteinsyntese, som er processen med at erstatte nedbrudt muskelvæv og opretholde magert muskelmasse.

Sikkerhed

Proteinpulvere er generelt anerkendt som sikre, når de forbruges som angivet, ifølge University of Illinois McKinley Health Center, der angiver 20 g til 25 g valleprotein om dagen, er gavnligt for det generelle helbred, mens atleter i træning kan have gavn af 40 g til 50 G pr. Dag. På trods af at proteinpulver er sikre i de fleste tilfælde, ligesom andre kosttilskud, er de ikke reguleret af Food and Drug Administration. Det er derfor bedst at konsultere din læge for at være sikker på, at proteintilskud passer til dig.

Betragtning

Det er vigtigt at ikke overskride dine daglige proteinbehov, når du tilføjer proteinpulver til dit daglige indtag. Centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse anbefaler at gøre 10 til 35 procent af dine daglige kalorier fra proteinkilder. Sørg for at faktorere i det protein, du spiser gennem kostkilder. CDC siger, at forbrugende for meget protein kan føre til uønsket vægtforøgelse, nyreproblemer og forhøjet kolesterolniveau.