Hvordan fungerer hurtige vægttabcentre?

Quick Weight Loss er et program baseret i South Florida, først berømt af Rush Limbaughs succes i 2009. Disse centre er udelukkende placeret i Florida, men en online version af programmet er tilgængelig for alle uden for området. DietsInReview.com siger, at når du deltager i programmet, hjælper en konsulent dig med at komme op med en vægttabsplan og anbefaler visse fødevarer til dig. Selvom nogle mennesker kan opleve vægttab via Quick Weight Loss Centers, er programmet ikke egnet for alle. Spørg en læge, før du begynder.

Den primære komponent i Quick Weight Loss Center-programmet er slankekure. Du får tildelt en konsulent, der hjælper dig med at komme op med fedtfattige, kalorieindholdsmuligheder. De fleste planer tillader kun 1.500 kalorier om dagen. Det kræver 3.500 kalorier at tabe et pund, så afhængigt af din nuværende daglige kalorieindtagelse kan du skære mere end dette beløb i en uge, hvilket resulterer i hurtigt vægttab. Din konsulent kan også anbefale visse fødevarer, der udelukkende sælges af Quick Weight Loss.

En Quick Weight Loss Center konsulent vil sandsynligvis anbefale kosttilskud til din kost, da dine kalorier er begrænset. Quick Weight Loss Centers tilbyder deres eget mærke af kapsler og proteinstænger. Kapslerne er designet til at reducere din appetit. American Heart Association siger, at der ikke er kosttilskud eller fødevarer, der er bevist for at hjælpe dig med at tabe effektivt eller sikkert.

De fleste kostvaner taler ikke for regelmæssig motion, en vigtig del af vægttab og vedligeholdelse. Ved at arbejde moderat 30 minutter om dagen kan du ikke kun kaste kalorier, men også opbygge muskler og hjælpe naturligt med at forbedre dit stofskifte. Øvelse mindsker også din risiko for kronisk sygdom. Hurtige vægttabcentre giver kunderne mulighed for at udøve, men ikke på et intensivt niveau.

Det vægttab, der er lovet i dette program, skal være hurtigt, som navnet antyder. Hvis du taber for hurtigt, vil det nok medføre, at du får det meste af det tilbage. Denne type slankekure nedsætter effektiviteten af ​​dit stofskifte. Når du går tilbage til en regelmæssig kost, kan din krop ikke metabolisere kalorierne effektivt, og de overskydende kalorier opbevares derefter som fedt. Når du fjerner dig selv af kalorier, vil din krop begynde at bruge muskelforretninger til at supplere for energi. American Heart Association fortaler ikke fad dietter, og i stedet opfordrer til en afbalanceret diæt af korn, magert kød, frugt, grøntsager og fedtfattige mejeriprodukter parret med regelmæssig motion.

The Low Down

Kalorier og kosttilskud

Konservativ tilgang

Tab og gevinster