Hvordan hjælper prewrap tape gymnaster?

De konstante drejninger på stængerne, serien af ​​gynger på ringene og gentagne dismounts fra ethvert udstyr giver slitage på en gymnasts krop, især hænder og fødder. Gymnaster tape almindeligvis deres hænder og fødder for at forhindre eller behandle skader, men at trække sportsbånd væk kan stikke. Forpakningstape, en type skumunderlag, fortsætter inden sportsbåndet, der optræder som et skjold mellem huden og klæbende klæbemiddel.

bånd

Skumpræget tape, der fortsætter under medicinsk tape for at forhindre chafing, har længe været brugt af atleter. Den kommer i en række farver og dekorative mønstre. Båndet er især populært hos kvindelige gymnaster, der ønsker at vise holdfarver på konkurrencer. Prægpapir kaldes også tape prewrap og prewrap skum, afhængigt af producenten.

Skadesforebyggelse

Prewrapping og derefter taping kan hjælpe med at forhindre skader, der er fælles for hænderne fra friktion af stænger eller ringe. Taping hjælper også med at forhindre revner på fødder og tæer. Effekten på fødderne kan forårsage en pludselig tåre i huden ved tæskens fastgørelse til foden, kendt som en tåvdel, siger USA Gymnastics landslaglærer Larry Nassar i juli-august 2010 udgaven af ​​”USA Gymnastik . “Forpakning og tapning af håndleddet hjælper med at forhindre distal radial epifysitis, en overanvendelig skade kendt som” gymnastpude “, hvilket påvirker op til 40 procent af unge gymnaster, ifølge Children’s Memorial Hospital i Chicago.

Skadesbehandling

Når du allerede er i smerte fra en skade, hæmmes præwrap huden fra sportsbåndet. Skummet af forpakningen dækker den udsatte hud uden yderligere irritation eller trækker mere hud ud med sportsbåndet. Du kan også bruge prewrap under din sportstape eller håndledningsbeskyttelse for at hjælpe en håndledskade, som for eksempel en forstuvning, selvom du ikke bør bruge den til brud. Kun din læge kan diagnosticere og foreslå en behandlingsplan for skader. Indpakning kan forværre nogle skader, og hvis du pakker for tæt, kan det begrænse cirkulationen.

Indpakning Instruktioner

Du bruger prewrap tape på samme måde som sportsbånd. Træk båndet fra spolen og pakk det ønskede område. Rip båndet fra spolen, når du er færdig. Hold forpakningen på plads, og anbring sportstrimlen over forpakningen. Nogle gymnaster bruger prewrap til at sikre deres hår, de finder det fungerer bedre end hårbånd. Du kan danne præwrap i et hovedbånd ved at indpakke båndet om låret tre gange og derefter rulle båndet, indtil det danner et tyndt bånd.