Hvordan man afrimmer en bagel

Ligner en doughnut i form, bagels er en tæt og sejbagt behandler med oprindelse i Europa. Disse velsmagende runde brød kan toppes med dit valg af flødeost, laks eller syltetøj til en kolhydrat med lavt kalorieindhold. Bagels er utænkeligt bedste, når de er friske. Bortset fra dem, der spises, så snart de er bagt, skal resten opbevares ordentligt. Fryse bagels giver dem mulighed for at blive savored på et senere tidspunkt uden at bekymre sig om at de bliver forældede. Korrekt afrimning hjælper med at genoprette dem så tæt på friskbagt som muligt.

Sæt bagels på tælleren natten over for at lade dem tine ved stuetemperatur. Opbevar dem på et køligt, tørt sted.

Anbring en hel bagel på en mikrobølge-sikker plade og sæt den i en mikrobølgeovn. Sæt mikrobølgeovnen til “høj” og opvarm bagel i ca. 30 sekunder for at afrimme den nok til at skære i halvdelen.

Toast bagels, der blev frosset i halvdele i en brødrister mens de stadig er frosne, indtil de er skarpe. Nogle brødristere har en bagel-indstilling. Se producentens anvisninger til din brødrister for detaljer.

Placer de frosne bagels på en bagplader og skub dem i en ovn, der er forvarmet til 350 grader Fahrenheit. Bage bagels i 15 til 20 minutter for at brune dem. Lad dem 20-30 minutter afkøle før de spiser.