Hvordan man bager kalkunpølse

Pølsen er ikke ligefrem en sundhedsføde, den er fyldt med fedt, konserveringsmidler og fyldstoffer, og det er et relativt højt kalorieindhold. Valg af kalkunpølse over en mere traditionel sort med svinekød eller andre røde kød er sundere, da kalkun er slankere og lavere i kalorier. Tyrkiet pølse er en nem og bekvem måde at tilføje protein til din morgenmad eller andre retter, da det allerede er samlet og krydret. Alt du skal lave er at lave pølsen helt igennem, og du kan gøre det med minimal rod og problemer ved at bage det i ovnen.

Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit i ca. 20 minutter. Kog ikke pølser ved høje temperaturer, eller risikerer du at sprænge huset. Det kan være rodet, og du mister fugt og smag gennem huller i huset.

Skær flere kalkunpølseforbindelser fra hinanden med en skarp kniv. Børst dem med lidt madolie eller smeltet smør – helst usaltet, da pølser normalt er temmelig salt – for at hjælpe dem med at brune i ovnen.

Smør stativet af en stegepande og lind pølserne uden at lade dem røre ved hinanden. Alternativt kan du smøre en bageplade let og dække den med et lag med paprika og rødløg hakket i store stykker. Drizzle madolie og lidt balsamicoeddike over dem, drys lidt salt og peber til smag og læg pølserne ovenpå.

Sæt pølserne i midten af ​​ovnen. Vend dem om efter ca. 15 minutter for at hjælpe med at lave mad og for at forhindre forbrændinger fra stegepanden.

Bag kalkunpølserne til 165 F, målt med et madtermometer. Det skal tage ca. 25 minutter, og saftene skal løbe tørt, når du skærer i en fuldt kogt pølse.