Hvordan man beregner det daglige væskeindtag for børn

At stole på dit barns tørst alene kan ikke holde ham hydreret. Det er vigtigt for børn at drikke en tilstrækkelig mængde væske i løbet af dagen for at forhindre dehydrering. Ifølge Institut for Medicin har de fleste børn i alderen 1 til 3 mindst 35 ounces væske om dagen, børn i alderen 4 til 8 har brug for mindst 46 ounces om dagen, drenge i alderen 9-13 kræver mindst 65 ounce om dagen og piger I alderen 9-13 kræver mindst 57 ounces per dag. Men beregning af individuelle væskebehov baseret på vægt giver en mere præcis indikator for væskekrav.

Væg dit barn på en skala. Du skal bruge dette til beregning af væskebehov.

Multiplicere vægt i pund med 1,52 for at få de ounces væske der kræves pr. Dag. Dette er for børn, der vejer 2,2 til 22 pounds, pr. Holliday-Segar Fluid Requirement Equation, som offentliggjort på Olin College hjemmeside. For eksempel, hvis dit barn vejer 12 pund, har de brug for mindst 18 ounce væske om dagen. Hvis dit barn vejer mere end 22 pund, skal du bruge beregninger i trin 3 eller 4 i overensstemmelse hermed.

Subtrahere 22 fra dit barns vægt i pund for børn, der vejer 23 til 44 pund. Multiplicer dit resultat med 0,76. Tilføj nu 34 for at få de mindste ounces væske, der kræves pr. Dag. For eksempel har et 30 pund barn mindst 40 ounce væske daglig.

Træk 44 fra dit barns vægt i pund til børn, der vejer mere end 44 pund. Multiplicer dit resultat med 0,3. Tilføj nu 51 for at få de mindste ounces væske, der kræves pr. Dag. For eksempel behøver et 50 pund barn mindst 53 ounce væske dagligt.