Hvordan man bliver en hurtigere sprinter

Sprinting virker som en simpel nok handling, men hvis hastigheden er det, du leder efter, ved at vide, hvordan du vinkler din krop og placerer dine ben og fødder korrekt, vil du virkelig adskille harerne fra skildpadderne. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at træne som en olympisk atlet for at nå dit sande sprintpotentiale, et par enkle tweaks her og der og lidt anvendt viden hjælper dig med at løbe hurtigere end du nogensinde har kørt før.

Hold lav profil

Vedligehold en lige linje fra bagsiden af ​​din ankel til hovedet. Hold din krop i 45 graders vinkel til jorden. Hold dig lav til jorden, men tving dig ikke til at bøje fremad. Vink din krop fremad, men pas på ikke at holde din røv ud, da dette kan få dig til at blive ubalanceret.

Bliv afslappet

Bliv afslappet som du kører. Lad dine muskler arbejde og køre dig frem uden belastning eller spænding. Brug tegn som knyttede næver, stramme ansigtsmuskler og forhøjede skuldre for at fortælle dig, om du ikke er afslappet nok. Hold dine arme i 90 graders vinkel fra albuen. Lås ikke dine arme, da dette vil begrænse dit bevægelsesområde og forårsage tæthed. Slap af fingrene og hold håndfladerne op.

Kortere trin

Tag flere skridt ved at forkorte din skridt. Dette sikrer, at dine fødder bruger mere tid på jorden end i luften. Kortere trin betyder hurtigere sprints. Prøv at ramme jorden med den forreste del af din fod, så du arbejder med tyngdepunktet. Undlad at hoppe, når du løber, hold din bevægelse vandret, ikke lodret.

Hamstring Træk

Efter hver fod rammer jorden, trækker du hælen op mod din røv. Denne stramme indsnævring af hamstringen giver dig en kortere benbue, hvilket betyder, at dine ben hurtigt og effektivt vender tilbage til dit næste skridt. Skub ikke af med tæerne og lad hamstringen sammentræk for at spare dig for værdifuld energi.

Tips

Sørg for, at dine fødder falder under dig, mens du løber, ikke foran dig, da dette vil sikre, at du har balance og gearing. For at hjælpe med at holde armene afslappede, skal du sørge for, at dine hænder ikke er klæbte; knyttede næver kan være tegn på spænding. Bliv altid hydreret før, under og efter en løbetid. Søg lægehjælp inden du går i gang med nogen fysisk træning.