Hvordan man bryr sig om pimpsten sten

Pimpsten er dannet af vulkansk sten. De er ekstremt lette og vil flyde i vand. Selvom stenene anvendes til byggeri, tøjproduktion og landskabspleje, er de mest forbundet med hudpleje. Pimpsten sten hjælper dig med at exfoliere eller fjerne områder med død, hærdet hud på dine fødder og hænder. Korrekt pleje af pimpstenen forlænger deres anvendelighed og reducerer risikoen for hudinfektion.

Våd dine pimpsten sten før hver brug. Ved hjælp af en tørklumpesten kan du skade din hud og øge risikoen for at bryde stenen. Tjek altid din sten for skævte kanter eller revner, før du bruger den til at fjerne majs eller brystkorn.

Skyl ofte under brug for at fjerne døde hudcelleflager og forhindre dulling af stenen. Hold stenen under varmt rindende vand, indtil alle løse partikler vaskes væk.

Rengør pimpsten efter hver brug for at fjerne død hud og andet snavs. Våd stenen og en tandbørste med varmt vand. Anbring væskeformigt opvaskemiddel på tandbørsten, og brug børsten til at skrubbe alle sider af stenen i flere minutter. Skyl stoneen godt i varmt vand for at fjerne sæbe, snavs og olie.

Steriliser pimpsten til at eliminere bakterier og svampe og forhindre hudinfektioner under brug. Kog stenen i en lille gryde vand i fem minutter. Du kan også suge stenen i en opløsning af 4 kopper vand og 3 spiseskefulde blegemiddel i tre til fem minutter. Skyl stenen meget godt inden tørring eller brug.

Lad pimpstenene lufttørre helt før opbevaring. Opbevaring af din sten, mens den bliver våd, vil fremme svampens vækst. Placer stenen på et lille, rent håndklæde efter vask for at stimulere luftcirkulationen omkring stenen. Alternativt kan du placere stenen udenfor i solen for at tørre.