Hvordan man bygger et godt bryst

Nogle mænd bærer overskydende fedt på deres bryst, giver dem pæne pecs eller “mandlige bryster.” Flabby pecs forringe det mejslede, muskulære udseende, der er værdsat af mange mænd. At reducere størrelsen af ​​piggy pecs kræver en kombination af kostændringer, styrke træningsøvelser og kardiovaskulær aktivitet. Målretning af pectorale muskler med specifikke elevatorer øger din muskelstørrelse, mens aerob træning reducerer fedtindskud. Det kan tage flere uger med intens fysisk aktivitet at se mærkbare ændringer i pec størrelse og form.

Mål omkredsen af ​​brystet på det bredeste punkt og under din pecs. Skriv ned disse målinger, og brug dem som en basislinje for at spore dine fremskridt. Overvej at tage et billede af brystet for at se ændringer i udseendet.

Skær alle forarbejdede, højt kalorieindhold fra din kost. Udskift dem med friske frugter og grøntsager, fuldkorn, magert protein og fedtfri mejeriprodukter. Vælg fødevarer med lav energitæthed, hvilket betyder at de har relativt få kalorier pr. Gram. At spise små portioner af disse fødevarer gør dig mere fyldig hurtigere end forarbejdede fødevarer eller snacks.

Indarbejde 30 til 45 minutter af kardiovaskulær aktivitet i din rutine mindst fem dage om ugen. Udfør aktiviteter, der øger din puls og får dig til at svede. Jogging, svømning, cykling eller step aerobic brænder overskydende fedt, hvilket reducerer brystets størrelse.

Udfør styrketræning øvelser, der arbejder dine brystmuskler. Bænkpressning øger størrelsen og styrken af ​​dine brystmuskler. Grip en barbell med dine hænder skulderbredde fra hinanden. Sænk søjlen langsomt ned til brystet, og skub den op i en væskebevægelse. Juster vægtløftningsbænken til en hældnings- eller tilbagestillingsposition for at arbejde med dine øvre og nedre brystområder.

Byg muskler i dine skuldre og ryg ved at udføre overhead presser, laterale hævninger, shrugs og kin-ups. Forøgelse af muskelstyrken i ryggen og skuldrene forbedrer din kropsholdning, hvilket kan reducere udseendet af din piggende pecs.