Hvordan man går i klatringsko

Rock klatring sko er sandsynligvis i modsætning til enhver anden sko, du har slidt. Designet til at passe tæt, de giver dig mulighed for at føle små hold og funktioner i klippen. For at gøre processen med at bryde dem lettere, køb sko, der efterligner den naturlige form af din fod. Hvis du køber et par klatresko, der ikke passer til din fod, kan de aldrig være komfortable. Lædersko vil strække sig og overholde dine fødder over tid, men sko med syntetiske overdele kan ikke ændre sig meget, så det er vigtigt at starte med den rigtige pasform. Prøv altid sko før du køber for at sikre dig den rigtige størrelse. Udstyrsoversigt website Spadout rapporterer, at din klatresko størrelse kan variere så meget som to størrelser fra dine almindelige sko.

Vælg den rigtige pasform. Klatringsko skal være tæt, men ikke smertefuldt. Dine tæer skal være lidt nedadvendt inde i tåboksen.

Bær dem rundt i huset i korte perioder. Dette vil gøre det muligt for skoen at strække og begynde at støbe til formen på din fod. Lad dem være på i et par minutter ad gangen for at forhindre blærer.

Engagere i noget lys klatring. Den bedste måde at bryde i sko på er at klatre i dem. Tillad dig korte perioder med at klatre på den bølgende væg eller på nemmere ruter. Fjern dine sko efter hver klatring, så dine fødder kan hvile.

Fremskridt til længere klatrer. Hvis du har et ældre par sko, du kan bære, prøv at skifte mellem dine nye og gamle sko. Undgå fristelsen til at bære dine gamle sko til størstedelen af ​​din klatring, dine nye sko bliver aldrig ordentligt brudt, hvis du ikke giver dem den rette tid på væggen.