Hvordan man laver en udbenet indvendig grydepander

Chucken eller oksekulderen indeholder et stort antal for det meste små muskler, der kører i flere forskellige retninger. Passende er de kendt af en lignende række navne i forskellige dele af landet. For eksempel sælges to forskellige stege som inderside, afhængigt af din slagtes præferencer. Den ene er den nederste chuck, også kendt som en Californisk stege eller underbladet stege. Den anden er chuck eye, nogle gange kaldet en udbenet chuck roll. Begge versioner af indvendig knivsteg gør en god gryde og er tilberedt på samme måde i din ovn eller langsom komfur.

Trim det meste af overfladefedtet fra din stege, og lad kun 1/8 tommer holde kødet sammen, når det er kogt. Spring over dette trin, hvis din stege bliver rullet og bundet.

Sæt stege i en tung stegepande eller hollandsk ovn, indtil den er godt brunet på alle sider. Sæt kødet med salt og peber, og sæt det til side på en ren plade.

Tilsæt groft hakket løg, gulerødder og selleri til gryden og rør dem i 5 til 7 minutter, indtil de begynder at brune. Løft grøntsagerne op med en skåret sked og overfør dem til en skål.

Hæld overskydende fedt ud af panden og returner det til varmen. Deglaze gryden ved at hælde i 1/2 kop bouillon, vand eller rødvin, og omrør gryden kraftigt for at opløse alle de brunede saft fra at kære kødet. Den fastlåste saft indeholder masser af koncentreret salte oksekødsmag og tilføjer meget til den færdige skål.

Fjern din nederlandske ovn fra varmen efter afkogning og returner de brunede grøntsager til panden. Arranger dem til at lave en pude til oksekød, og sæt potten stegt ovenpå grøntsagerne.

Tilsæt nok ekstra madlavningsvæske, såsom bouillon, vand eller vin, til at dyppe bunden 1/3 til 1/2 af stegen. Tilsæt eventuelle smagsstoffer, du ønsker, såsom løvfrø, peberkorn eller hvidløgskage.

Forberedelse til Braise

Hollandsk-ovn metode

Langsom-komfurmetode

Dæk den nederlandske ovn med låget og skub den ind i midten af ​​en ovn, der er forvarmet til 325 grader Fahrenheit.

Sæt kogesteget i 3 til 4 timer, drej det en eller to gange, indtil oksekødet er ømt nok til nemt at sætte i en gaffel og vride en smuk pande. Fjern potten stege fra den nederlandske ovn og overfør den til en serveringsplade. Lad det hvile under en løst folie, mens du forbereder saucen.

Sæt madlavningssaftene i en varmebestandig beholder, såsom en høj, smal målekop og skum af det fedt, der stiger til overfladen. Hæld saftene i en kasserolle og lad dem simre dem, indtil de er tykke nok til at bruge som en sovs. Server sausen med din gryde og dens sidevand.

Arranger de brunede grøntsager i bunden af ​​din langsomt komfur for at lave en pude til stegningen. Placer oksekød på toppen af ​​dem og hæld i saftene fra den nederlandske ovn eller stegepande.

Hæld i nok ekstra bouillon eller vin til at komme halvvejs op på siderne af potten stege. Tilsæt aromaer som løvløg eller hvidløg efter ønske.

Sæt låget på din langsomme komfur og sæt den i. Smør gryden i 3 til 4 timer i “Høj” -indstillingen eller 6 til 8 timer i “Lav” -indstillingen, hvilket passer bedst til din dagsorden. Oksekødet er færdigt, når det er smeltende ømt, og du kan nemt trække en mundfuld ud med din gaffel.

Fjern oksekød forsigtigt til en serveringsbakke. Det kan falde fra hinanden under egen vægt, så det er nyttigt at holde bakken lige ved siden af ​​langsomt komfur.

Træk madlavningsvæsken fra den langsomme komfur, og skum eventuelt overskydende fedt ud af overfladen. Sæt braiservæsken i en gryde, indtil den er tyk nok til at belægge bagsiden af ​​en ske. Smag det og juster krydderierne, hvis det er nødvendigt, og server så saucen med din gryde og valg af sidevarme.