Hvordan man laver kanin i en crock pot

Kanin er et af de nemmeste spildyr for nybegyndere at arbejde med, på grund af sin kompakte størrelse. Kanin er let at skære op og kræver ikke meget kompliceret forberedelse, og almindelige metoder er normalt alt, hvad der kræves til at lave mad. De fleste kyllingrecept kan tilpasses til at bruge kanin, selvom kødet er slankere og normalt tyggere end kylling. Friske friter kaniner kan steges eller grilles, men langsom madlavning i en crock pot gør enhver kanin øm og velsmagende.

Forberedelse

Bøj kaninens bagben bagud, indtil du hører hofterne. Med en skarp kniv, trim låret kød væk fra rygraden og adskille senen i hoftefugen.

braisering

Brug spidsen af ​​din kniv til at skære rundt om “skulder” leddet i forkvarteret. Separér fugen med spidsen af ​​din kniv, fjern hver forben i tur fra rygraden.

Afskær den knoglede, næsten kødfrie hofteafsnit og ribbenafsnittet, idet du kun forlader de 2 cylindriske lænemuskulaturer og mavedekød til rygraden. Du skulle nu have 5 serveringsstykker: bagsiden eller sadlen, to kødfulde bagben og to tyndere forben.

Varm en tung stegepande over moderat høj varme. Mens kogepanden opvarmer, mudder kaninstykkerne i mel krydret med salt og peber.

Hæld 1 spiseskefuld vegetabilsk olie i den varme stegepande. Tilføj kaninstykkerne og brun på alle sider. Overfør kaninstykkerne til din forvarmede crock pot. Tilsæt 1/2 kop vand eller anden væske til den varme stegepande, og rør den for at løsne de brunede juice. Tilsæt denne væske til crock potten.

Tilsæt løg, hvidløg og løvblad til din crock pot. Sæt kaninstykkerne med salt og peber, og tilsæt nok vand, bouillon eller vin til næsten at dække kaninstykkerne.

Tilsæt grøntsager til gryden, hvis du vil have dem til at lave mad med kaninen. Ellers skal du forberede dem separat og få dem tilberedt, når kaninen er færdig med at lave mad.

Kog kaninen højt i 2 1/2 til 3 timer, eller lav i 4 til 5 timer, indtil den er gaffel-øm. Fjern kaninen fra din crock pot, samt grøntsagerne, hvis du har kogt dem i gryden. Dæk og bliv varm.

Træk kogevæsken fra crock potten i en lille gryde. For at lave en koncentreret sauce skal du reducere væsken, indtil den er tyk nok til at belægge bagsiden af ​​en ske. Hvis du vil have mere sauce, pisk 1 spiseskefulde majsstivelse i 1/4 kop vand, og rør det i madlavningssaftene. Stop omrøring, når saucen fortykker.

Server kaninen og grøntsagerne varmt, med sovs eller sovs fremstillet af dine madlavningssafter.