Hvordan man laver nudler i en trykkomfur

Damp fanget inde i en trykkomfur bygger til 15 lb. pr. Kvadrat tomme. Dette får vand til at koge ved 250 grader Fahrenheit i stedet for 212 grader i en åben potte. Den højere temperatur inde i trykkomfuret giver mad til at lave mad i en tredjedel mindre tid, end det ville tage at lave mad normalt. Madlavning nudler i en trykkomfur er ikke anderledes end madlavning af andre måltider i en trykkomfur. Du kan tilberede nudlerne på kortere tid, med mindre vand, der stadig resulterer i nudler, der er bud nok til at bruge i dine yndlingsopskrifter.

Placer dine tørre nudler i trykkomfuret. Fyld din komfur kun halvt fyldt med tørre nudler for at tillade de ekspanderende nudler.

Dæk de tørre nudler med vand. Brug kun vand nok til at dække nudlerne. Tilsæt 1 el. Madlavning olie for at holde nudlerne fra skumdannelse.

Fastgør låget på trykbeholderen. Brænde komfuret op til madlavningstryk ved at indstille brænderen til høj varme. Når damp begynder at undslippe fra trykregulatoren og rundt om låget, skal du straks sænke varmen ned under komfuret mellem mellem og mellem høj. Hvis dampen holder op med at slippe ud af komfuret, er varmen for lav. Vend varmen lidt op for at genskabe dampen. Dette varierer fra trykkomfur til trykkomfur.

Kog fettuccine, spaghetti, linguine eller lille albue-makaroni i 6 minutter, når dampen begynder at undslippe fra komfuret. Kogeskaller, ægnudler, buepasta eller ditalini i 5 minutter, lav alfabeter, tubetti eller orzo i 3 minutter og rigatoni, ziti, penne, rotini eller stor albue-makaroni i 7 minutter.