Hvordan man laver ramen nudler i mikrobølgeovnen og efterlader ingen vand

Ramen nudler er en japansk skål lavet med hvede nudler. Nudlerne spises med en smagfuld bouillon, som ofte tilsættes kød og grøntsager. Forberedelsen af ​​friske ramen nudler betragtes som en kunst i Japan og tager tid og dygtighed. Heldigvis er ramen nudler tilgængelige i en øjeblikkelig form for dem, der ikke har kulinariske færdigheder, du kan finde den umiddelbare sort i de fleste fødevareforretninger. Forberedelse af ramen nudler er ofte lavet i en gryde, men de kan også laves ved hjælp af en mikrobølgeovn. Ramen nudler er typisk formodes at blive spist sammen med bouillon, men at spise ramen nudler tør uden bouillon, tilføje et lille skridt til madlavningsprocessen.

Åbn posen med nudler og læg dem i en mikrobølge-sikker beholder. Fjern krydderpakken, der kommer i posen. Hæld i nok vand til at nedsænke nudlerne.

Dæk beholderen med et låg og læg det i mikrobølgeovnen i 1 1/2 til 2 minutter.

Fjern nudlerne fra mikrobølgeovnen med potholdere og rør med en gaffel. De skal være bløde og ikke crunchy. De bør også være lidt gennemsigtige. Hæld eventuelt vand i beholderen ned i vasken. Hvis nudlerne er for grove, lad det resterende vand i beholderen og kog nudlerne i yderligere 30 sekunder.

Fjern nudlerne fra mikrobølgeovnen og tilsæt krydderipakken til nudlerne. Bland krydderierne grundigt ind i nudlerne med en gaffel.