Hvordan man laver redskin kartofler

Redskin kartofler indeholder mindre stivelse end andre kartofler, hvilket giver dem en fastere og voksende tekstur. De holder deres form godt efter madlavning, hvilket gør dem gode til skulpterede kartofler, kartoffelsalater, supper, gryderetter og stege. Huden er tyndere end på de fleste andre kartofler, og de serveres ofte på huden. På grund af den lave stivelse er de ikke gode kandidater til mashing, de vil være klæbrige og klæbrig. Du kan lave rødskin kartofler på forskellige måder for at frembringe forskellige nuancer i smagen. De ser godt ud, om de er kogte, stegte eller mikrobølgeovn.

Vælg kun friske kartofler, der ikke har grønne pletter, spirer, pletter eller bløde områder. Et par dårlige kartofler vil ødelægge din ret.

Skrub kartoflerne grundigt under rindende vand. Tør dem med et rent håndklæde inden stegning eller stegning.

Hud og skære eller skære kartoflerne, hvis opskriften kræver det. Huden er tynd og smagfuld. Den indeholder de fleste næringsstoffer og tilføjer farve til din plade, så hold huden på, medmindre opskriften specifikt kræver, at hudene fjernes.

Fyld en stor krukke med nok vand til at dække kartoflerne med mindst 2 tommer. Tillad nok plads i puljen til vandet stiger, når du lægger dine kartofler ind.

Bring vandet til kog. Hvis du kan lide dine kartofler lidt fastere, sæt 1/2 tsk. Af citronsaft eller eddike til vandet. Dette hjælper kartoflerne med at holde deres stivelse. Det forlænger tilberedningstiden en lille smule og efterlader kartoflerne lidt tættere med en subtil hud på overfladen. Tilsæt kartoflerne.

Lad kartoflerne koge 12 til 15 minutter, hvis det er skåret og 20 minutter hvis det er helt. Test en større kartoffel til doneness. Det skal gennembore let med en gaffel. Prøv en prøve. Det skal være glat, cremet og ømt. Test hvert par minutter, indtil kartoflerne er færdige efter dine ønsker.

Forberedelse

kogt

Ovn Ristet

microwaved

Fjern kartoflerne fra vandet til en skål. De er klar til at skære og tjene. Hvis du bruger dem til kartoffelsalat, lad dem køle af, inden du skærer dem. Hvis du serverer dem kort tid, belæg de færdige kartofler med en blanding af smeltet smør, persille og bøf og dække dem for at holde dem varme.

Forvarm ovnen til 450 grader F.

Skær kartofler i store bitbitstykker og kast med hvidløg, salt, peber og olivenolie i en stor skål.

Flyt kartoflerne til en lavbakkepande og steg til færdig, ca. 30 minutter. Start test hvert 5. minut efter 20 minutter. De skal være ømme på indersiden og gyldenbrune på ydersiden.

Fjern fra panden og tjen varmt.

Placer kartofler i mikrobølge-sikker skål dækning med 1/2 kop vand for hvert pund kartofler.

Kog i 6 til 8 minutter ved højden.

Test en stor kartoffel til doneness. Tøm vand, tør kartofler med et rent håndklæde og sæson efter ønske.