Hvordan man laver røde løg

Sødt, saftigt og med mere end nok svovl til at gøre dig til at græde, tilføjer røde løg en særskilt smag til mange retter. Mens deres sødme gør skivede røde løg en velsmagende topping til din hamburger, og hakkede røde løg en velsmagende rå ingrediens i salsa eller fyld, kan du også lave mad og servere røde løg som en sund vegetabilsk sidefad. En enkelt servering af røde løg, der svarer til omkring en halv løg per portion, er lav i mættet fedt, har ikke noget kolesterol og er en god kilde til fiber, vitamin C og E, kalium og folat.

Skræl løgene og lad dem hele eller skive i 1/2-tommers skiver med en skarp køkkenkniv. Arranger løg eller løgskiver i en dampkorg.

Tilsæt ca. 1/2 tommer vand i bunden af ​​en dampbad eller gryde, dæk og bring kogt vand over medium høj varme. Sæt dampkurven over puljen og udskift dækslet.

Steam løg skiver indtil de er gaffel-ømme, cirka 15 til 20 minutter, hele løg vil tage 40 til 50 minutter. Tjek potten hvert 10. minut og tilsæt mere vand om nødvendigt.

Fjern dampkammeret og tøm løgene i en serveringsskål.

Bland oregano, persille og sort peber i en lille blandeskål, og tilsæt hvidløg og balsamicoeddike og rør om for at kombinere ingredienserne.

Skræl løgene og skær dem i skiver ca. 1/2 tommer. Arranger skiverne i en lavbakkebageplade og hæld krydderblandingen over skiverne.

Steam Red Onions

Ovn Roast Red Onions

Forvarm ovnen til 400 grader Fahrenheit.

Steg løgeskiverne i ca. 10 minutter, og drej derefter hver skive med en spatel. Steg i yderligere 10 minutter eller indtil de røde løg skiver er gaffel-tender.

Fjern bagpanden fra ovnen og overfør de stegte løg til en serveringsplade med en spatel.