Hvordan man laver skinless laks

Laks er ikke kun let at forberede, men også pakket fuld af vigtige næringsstoffer. Store mængder af omega-3 fedtsyrer er måske den mest gavnlige kvalitet. Disse sunde fedtstoffer reducerer inflammation, forbedrer kolesterol og reducerer blodpropper. De er så gode for dig, at diæteksperter hos American Heart Association anbefaler at spise fed fisk, som laks, mindst 2 gange om ugen. Skinless laks kræver lidt krydderier og koger godt med en række metoder.

Bagning

Forvarm en ovn til 450 grader Fahrenheit. Coat en bagning skål med nonstick madlavning spray.

Sauteeing

Sæson laks. For en simpel krydderi, drys fisken med en dash hver af salt og peber. Andre krydderier, der pænt parrer med laks, omfatter dildru, hvidløg, persille og dragon.

grilling

Læg laksen i bageplade. Overfør skålen til ovnen og kog i ca. 15 minutter eller indtil den er kogt igennem. Laks er færdig, når fisken flager let med en gaffel.

Varm 2 spiseskefulde olivenolie i en stegepande over medium høj varme.

Sæson laksen i overensstemmelse med dine smag præferencer.

Overfør laks til stegepande. Kog fisken i ca. tre minutter eller indtil bunden er bare lidt brunet og sprød.

Brug en spatel til forsigtigt at vende fisken. Fortsæt med at koge i ca. tre minutter, eller indtil lakken er kogt igennem.

Forvarm din grill til medium høj varme.

Mariner laksen. For en asiatisk smag blandes der sammen sojasovs, olivenolie, Dijon sennep og hakket hvidløg. Andre laks marinader kan omfatte honning, peberrod, citronsaft, sherry eddike og tørre urter. Sæt laks i marinade, kølet i ti minutter.

Overfør laksen på grillen. Kog fisken i ca. tre minutter, eller indtil bunden er let brunet.

Brug tang til forsigtigt at vende fisken. Kog i yderligere to minutter eller indtil den er kogt igennem.