Hvordan man laver svinekoteletter i den forkælet kokken dybt overdækkede bager

Svinekød indeholder essentielle næringsstoffer som vitaminer B6 og B12 sammen med zink, thiamin, fosfor og protein. At finde en måde at forberede kødet på, så det forbliver saftigt øger sandsynligheden for, at din familie vil nyde det sunde kød. Udover at holde svinekoteletterne saftige, forbedres stentøjene til forkælet kokken med fortsat brug. Jo mere du bruger den dybe overdækkede bager, jo mere krydret det bliver, hvilket resulterer i en nonstick overflade, der tilføjer smag til kødet.

Læg jæger bagens indvendige overflade med vegetabilsk eller rapsolie, hvis det er første gang du bruger det. Hvis din bager allerede er krydret, er der ikke behov for at prep det for hvert måltid.

Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.

Sæt dine svinekoteletter i overensstemmelse med din personlige smag. Prøv krydderier såsom krydret salt, hvidløgspulver eller citron og urter på dine koteletter.

Placer kødet i bunden af ​​bageren og lad en lille smule plads mellem hvert stykke for at forhindre dem i at stikke sammen. Antallet af koteletter du kan tilberede ad gangen afhænger af deres størrelse.

Læg bagerens låg på toppen og sæt i ovnen. Lad bage i 45 minutter.

Kontroller temperaturen på den tykkeste del af koteletterne med et digitalt termometer for at sikre, at de er fuldt kogte. Kødet skal nå 160 grader Fahrenheit for sikkert forbrug.