Hvordan man laver yellowtail i ovnen

På samme måde som tun er gulliggrill ofte grillet eller pan-seared, og tjente ret sjældne. Takket være Yellowtail’s rige, fedtede tekstur, behøver den ikke være begrænset til sjældne præparater for at forblive sjov. Når ovnpokeret bevares, beholder yellowtail sin fugt og protein, selv om den bliver kogt igennem. Ovn-poaching anvender lav, langsom varme gennem stikkende væske, forsegling i fiskens fugt og næringsstoffer, der ellers tabes for en varmekøds varme eller varm ovn. Mens ovnpokning kræver lidt tålmodighed, er det forholdsvis let at udføre og tilbyder et forfriskende alternativ til traditionelle metoder til fremstilling af yellowtail.

Forvarm ovnen til 250 grader Fahrenheit. Hold fisken kølet, indtil du er klar til at lave mad. Tør bøfene med papirhåndklæder, så sæson dem liberalt med salt og peber.

Tynd skiver nok citron til at dække bunden af ​​en glasbageplade. Hvis du vil, knuse nogle fed hvidløg ifølge smag.

Placer de krydrede gulehale steaks på citronerne i bagningsskålen. Dæk bøfferne med kapers, hvis det ønskes.

Hæld en kogevæske, som lige dele varmt vand og hvidvin eller bouillon, i bagepanden, indtil bøfene er lige neddykket. Tilsæt knust hvidløg til væsken, hvis det ønskes.

Placer bageplade, afdækket, på et stativ midt i ovnen. Kog yellowtail til det er bare kogt igennem, cirka 1 time.

Fjern stekerne fra stødpudsevæsken og tjen straks. Hvis du ønsker det, skal du bruge en slidsesked til at fjerne nogle af citronskiverne og kaprene fra olien og server dem med fisken.