Hvordan man tilføjer fugt til mænds tørre hår

Blødt skinnende hår er ikke kun for damerne. Nogle mænd kan begrænse hårplejen til et dab af hård, generisk shampoo i brusebadet efterfulgt af en hurtig gennemstrømning med en kam, mens andre kan vælge fugt-strippende hårgeler eller varmblæser styling teknikker. Uanset hvad, en smule ekstra opmærksomhed og sund fugtgivende kan gøre mænds hår fra tørt, kedeligt og livløst til blødt, sundt og lustøst.

Shampoo dit hår kun, når det har brug for det, som hyppige shampooing strimler den naturlige fugt fra håret. Vask dit hår hver dag, hvis det bliver beskidt på arbejdspladsen eller hvis du træner. Ellers kan hver anden eller tre dage være nok.

Vask dit hår med varmt vand og en mild shampoo formuleret specielt til tørt hår, eller brug en skæl shampoo, hvis du bemærker hvide flager. Skyl grundigt, da shampoo rester gør håret til at se kedeligt og livløst. Undgå varmt vand til shampooing og skylning; varmt vand tørrer håret.

Følg hver shampoo med en fugtighedscreme, der blødgør håret og hjælper det med at opretholde naturlig fugt. Masser balsammen forsigtigt gennem håret, så alle tråde er overtrukket, og lad produktet derefter ligge i dit hår i fem minutter, før det skylles grundigt. Tilstand dit hår i brusebadet for at give fugt, selv om dage du ikke shampoo.

Påfør en varmebeskyttende spray eller lotion, hvis du bruger en tørretumbler. Indstil tørretumbleren i den laveste indstilling, og hold den tørre for at forhindre koncentration af varme på ét sted.

Dyb tilstand håret ugentligt for at fodre dit hår og øge fugt. Placer lige mængder olivenolie og kokosolie i en skål, læg derefter skålen i mikrobølgeovnen og varm olierne til en behagelig temperatur. Masser olierne gennem dit hår med dine fingre, så kog dit hår for at fordele olierne jævnt. Lad olien stå i dit hår i tre eller fire timer, så bad og tilstand. For komfort kan du bære en badekåbe, mens du venter.

Massage et par dråber oliven, jojoba, avocado eller kokosolie i dit hår efter behov for at give kontrol og til at tilføje ekstra fugt. Undgå hårprodukter med duft eller alkohol, som tørrer håret hurtigt.