Hvordan pakker jeg en forstuvet ankel?

Forstuvede ankler er almindelige skader, især hos sportsfolk. En ankelforstuvning præsenterer typisk med hævelse, blå mærker og smerter til ankel og fod. Hvis du har forstuvet din ankel, skal du se en læge. Hun kan udelukke en mere alvorlig skade som en brud. Behandling for en forstuvet ankel består normalt af “R.I.C.E.,” eller hvile, is, kompression og højde. Indpakning af en forstuvet ankel anvender en form for kompression til det skadede væv for at hjælpe med at reducere hævelse og smerte, der ledsager en forstuvning, hvilket hjælper dig med at komme tilbage på dine fødder før.

Rul hele pakken op. En 4-tommers wrap fungerer bedst. Placer dig selv, så dit ben støttes, og din fod er ude af jorden. Du skal holde din fod og ankel i 90 grader vinkel hele processen.

Læg ACE-pakningen over toppen af ​​foden lige bag tæerne. Wrap skal komme ud af bunden af ​​rullen, ikke toppen. Hold pakningen på plads bag tæerne, og læg den om fodens bold tilbage over det første lag for at forankre den på plads. Sørg for at du ikke bruger for meget pres, strammere er ikke altid bedre.

Træk wrap diagonalt fra dine tæer over toppen af ​​din fod, og langsomt under buen i en otte-årig måde. Hver på hinanden følgende wrap skal dække omkring 50 procent af det foregående wrap.

Bring ombrydningen rundt ankelbenet og tilbage ned til foden. Fortsæt figur-otte stil, indtil hele foden, herunder hælen, er helt dækket uden hudvisning.

Sæt mindst 3 tommer over ankelbenet på benet ved hjælp af samme teknik. Når du når slutningen af ​​rullen, skal du sikre tagenden med de medfølgende klip eller et lille stykke atletisk tape.

Kontrollér cirkulationen i dine tæer for at sikre, at pakningen ikke er for stram. Hvis dine tæer bliver en blålig-grå farve, bliver følelsesløs, eller hvis de føler sig koldt berørt, er dit wrap for stramt og skal justeres. Hvis du komfortabelt kan sætte en finger under pakningen, bør den være den rigtige stramhed.