Hvordan stopper jeg en rygestop?

Rygers hoste er en kronisk hoste forårsaget af rygning. Ifølge den canadiske Lung Association er den eneste måde at virkelig helbrede en ryger hoste på at holde op med at ryge. Du kan få symptomer som hacking, smertefulde fornemmelser, når du hoster eller hoster blod eller slim. Endnu mere alarmerende er, at rygerens hoste kan være tegn på alvorlig sygdom som emfysem, en form for kronisk obstruktiv lungesygdom eller COPD.

Lav en plan om at holde op med at ryge. Hvis du ikke holder op, vil din host kun forværres, og du vil øge dine chancer for at få alvorlige sygdomme som kræft, hjertesygdomme eller luftvejssygdomme. Vælg en afslutningsdato og hold den fast. Få support fra venner og familiemedlemmer til at hjælpe dig med at afslutte. Tal med din læge for at diskutere nikotinudskiftningsterapi for at hjælpe dig med at håndtere abstinenssymptomer.

Brug indåndingsterapi med eucalyptus æterisk olie for at lette din hoste og løsne slim i lungerne. Tilsæt et par dråber eucalyptusolie til en gryde kogende vand. Fjern fra varme. Draper et håndklæde over hovedet og indånd dampen i 15 til 20 minutter. Ifølge University of Maryland Medical Center er eukalyptus en slimhinde, der kan berolige din hoste og ondt i halsen.

Tag et lakridsrød ekstrakt supplement. Ifølge University of Maryland Medical Center er lakridsrotekstrakt et ekspektorat lavet af roden af ​​lakridsplanten, der lindrer din hoste og hjælper din luftvejsslag op og slipper af slim. Du kan finde lakridsrotsekstrakter kosttilskud i de fleste medicin og sundhed fødevarer butikker.

Drik masser af vand. Målet er at drikke omkring 68 oz. Af vand dagligt, eller omkring 8, 8-oz. kopper. Dehydrering kan forårsage en vedvarende hoste at blive værre. Vand hjælper med at tynde slim og løsne slim. Drikkevand spyler også skadelige toksiner fra kroppen. Du kan drikke urtete eller kylling bouillon, hvis du ikke ønsker at drikke almindeligt vand.

Køb en luftfukter eller en fordamper til dit soveværelse eller områder, hvor du bruger meget tid. Meget tør luft, især i vintermånederne, kan forværre din hoste. At holde luften fugtig og fugtig forhindrer irritation og beroliger dine lunger.