Øvelser for at forbedre pushups

Pushups er en klassisk test af muskuløs udholdenhed og gør pushups regelmæssigt er en god måde at blive bedre på denne øvelse. Men hvis du virkelig vil udmærke sig ved pushups, bør du lave øvelser, der adresserer de muskuløse svage links, der kan stoppe dig fra at gøre flere pushups. Ved at træne specielt for at forbedre din pushup ydeevne, skal du snart indstille nye personlige gentagelsesjournaler.

Træn dine triceps

Dine triceps, der er placeret på bagsiden af ​​din overarm, er en af ​​de sandsynlige grunde til at stoppe et sæt pushups. Når denne muskel er træt, vil du ikke være i stand til at udvide dine arme, og dit sæt bliver færdigt. Forøg din triceps styrke ved at udføre diamant- eller nærbetjente pushups, parallelle bardips og pushups med dine fødder forhøjet.

Pump op din PEC og Delts

Dine pectoralis major eller pec muskler er agonisten eller prime mover i pushup. Forstærkning af disse muskler vil forbedre din pushup ydeevne. Barbell bænkpresser, dumbbell bænkpresser, dumbbell flys og dips er alle gode valg til at styrke din pecs. Derudover styrker disse øvelser også dine deltoider eller skuldermuskler, som også er stærkt involveret i pushups, da de arbejder sammen med dine pecs.

Tilstand din kerne

Ekstraordinær bevægelse, mens du laver pushups, spilder værdifuld energi, især af ryggen. Din krop bør være stiv og lige for at sikre, at ingen af ​​din energi går tabt, som du gør dine pushups. Hvis du finder din krop ikke så tæt som den burde være, kan dine hofter falde, mens du træner, og du kan have en svag kerne. For at rette op på dette skal du udføre kerneøvelser som planker og sideplanker. Disse øvelser er specielt pushup-specifikke, da de indebærer at holde din krop lige i en pushup-lignende stilling.

Overbelast dine push-muskler

For at gøre standard kropsvægt pushups lettere, skal du finde måder at gøre pushups hårdere. På den måde vil du være stærkere og bedre i stand til at gøre flere gentagelser, når du gør den umodificerede udgave af øvelsen. Gør standard pushups sværere ved at løfte dine fødder ved hjælp af push-up stativ, iført en vægtet vest, indpakning af et modstandsbånd omkring din øvre ryg og hold enderne eller have en partner presser ned på dine skuldre.

Byg en større øvre ryg

Hvis du vil blive bedre på pushups, skal dine øvre rygmuskler også være stærke. En stærk øvre ryg giver en solid platform til dine pushup muskler til at arbejde fra og sikrer også, at din skulder muskulatur er stærk fra forsiden til ryggen – vigtig for at forebygge skader. Styr dine midtertrapezius, rhomboids og latissimus dorsi muskler ved at udføre pull-ups, chin-ups, band pull aparts, ansigts pulls eller barbell rækker.