Retningslinjer og træning for daniel hurtigt

Daniel hurtigt er en bibelbaseret 21-dages delvis hurtig baseret på profeten Daniel og hans ønske om at indvie sin krop til Gud og være tættere på ham i denne tid. I Daniels kapitel 1 og 10 inkluderede Daniels hurtige for ham at spise frugt, grøntsager, vand, fuldkorn og usyret brød. At være jødisk fastede han efter de jødiske faste principper i den dag. I dag bruger mange kristne over hele verden dette hurtigt som en periode for at komme ind i bøn og høre fra Gud. Mange vil starte i begyndelsen af ​​nytår eller i løbet af lånetiden.

Daniel hurtigt svarer til en vegansk kost med andre begrænsninger. Alt, der er dyrket af et frø, kan blive spist. Dette omfatter alle frugter, grøntsager, fuldkorn, nødder og bælgfrugter. Kvalitet olier kan anvendes, herunder canola, oliven, jordnødde og sesam. Andre fødevarer tilladt er tofu, soja, krydderier og krydderier. Til drikke kan kun vand forbruges med måltider eller mellem måltider. Du kan spise så ofte som du kan lide hele dagen.

Forberedelse til 21-dages hurtig er vigtig ikke kun fysisk men åndeligt. Da kunstige sødemidler, sukkerarter og tilsætningsstoffer ikke er tilladt på Daniel hurtigt, kan du måske begynde at fjerne dem gradvist fra dine måltider fem til syv dage før du begynder den hurtige. Begynd at kontrollere etiketterne for fødevarer i din husstand, der kan have konserveringsmidler, tilsætningsstoffer og andre menneskeskabte kemikalier i dem. Ved at disse fødevarer ikke vil blive tilladt på Daniel hurtigt. Begynd at drikke mere vand og mindre sodavand, juice og te. Mange kristne øger deres bøntid og bruger mere tid på at læse Bibelen.

Fordi Daniel hurtigt er en rensende form for hurtig, vil mange af de fødevarer, du nu kan spise i dine måltider, ikke blive tilladt på den hurtige. Alle kødprodukter og animalske produkter, herunder mejeri, er ikke tilladt. Raffineret sukker og forarbejdede sukkertilsætningsstoffer i fødevarer bør elimineres i løbet af såvel hurtigt som syrnet brød og sødestoffer. Da kun vand er tilladt for at drikke, er kulsyreholdige drikkevarer, kaffe og te ikke tilladt under den hurtige.

Øvelse er tilladt under den hurtige og anbefales stærkt af forfatteren af ​​”The Daniel Fast,” Susan Gregory. Hvis du træner, skal du omfatte nødder, nøddesmør, sojabaserede fødevarer, bælgfrugter og grønne grøntsager til det protein, du skal bruge. Fordi de fleste mennesker oplever en forbedring af deres sundhed som en fordel for Daniel hurtigt, anbefales motion under og som en kontinuerlig del af vedligeholdelse af sundheden. Drik rigeligt rent vand før, under og efter træning.

Typer af fødevarer tilladt

Forberedelse

Fødevarer er ikke tilladt

Dyrke motion